C-vitamin infúzió – Centrosanum Magánrendelő Intézet

Centrosanum Magánrendelő Intézet

Infúziós terápiák

Az infúziós terápia legnagyobb előnye, hogy a beadott gyógyszerek azonnal és veszteség nélkül bekerülnek a szervezetbe. Ezáltal a szájon át történő bevitellel összehasonlítva sokkal intenzívebb hatás érhető el. A megfelelő terápiás hatáshoz szükséges vérkoncentráció szinte azonnal “lökésszerűen“ rendelkezésre áll.

Orális bevitel esetén nagy veszetségekkel kell számolni mire az adott gyógyszer a vérkeringésbe kerül, a szervezetben rendelkezésre áll és kifejti hatását. Kezdve az emésztőrendszerben a különböző emésztőnedvek (pl. gyomorsav) lebontó hatásával, az esetleges felszívódási problémákon át egészen a máj ún. first-pass-effektusáig, amikoris a máj az első áthaladásnál az anyagok nagy részét enzimatikus úton lebontja.

Természetesen hosszabb távon az orálisan bevitt szereknek is nagy jelentősége van. Az infúziós terápia megadja az első “lökést“ ill. feltöltődést amit azután orális terápiával lehet folytatni, szinten tartani. Egy egész sor gyógyszer alkalmas az infúziós terápiára, így pl. minden amit az orthomolerkuláris kezelésben használnak, mint vitaminok, aminósavak, ásványi anyagok, nyomelemek, de ugyanúgy homeopátiás szerek ill növényi alapú gyógyszerek.

A rendelkezésre álló gyógyszerek megfelelő keverékével és dózisával egy olyan eszköztár áll rendelkezésre amivel sokféle állapot ill. betegség kezelhető, befolyásolható. Ilyen pl. az immunrendszer gyengesége, általános fáradékonyság, stressz, különböző gyulladások, krónikus fájdalmak, vagy egyszerűen hiánybetegségek stb. Az infúziós terápiát kúraszerűen érdemes alkalmazni. Általában heti 1-2 alkalommal néhány héten keresztül.

C-Vitamin infúzió:

Kezelés ára: 4.200 Ft / 15.000 mg + 6.000 Ft (beadási díj alkalmanként)

A C-vitamin esetében az ár a beadott mennyiség függvényében változik.

CentroSanum Magánrendelő Intézet
1026 Budapest, Pasaréti út 104.
Megközelítés tömegközlekedéssel az 5656A59B61-es
villamosokkal, illetve az 5-ös  és 29-es számú busszal.
Recepció: +36 30 582 2260
Asszisztensek: +36 30 160 3555rendelo@centrosanum.hu
Nyitvatartás: H-P 09:00-18:00

Forrás: centrosanum.hu