Egynyári üröm (artemisinin) szelektív daganatellenes hatása

Egynyári üröm (artemisinin) szelektív daganatellenes hatása

Artemisinin kivonat (QING Hao) 100ml.

Az Artemisinin az egynyári üröm (artemisia annua) hatóanyaga.A “Life Science” magazin publikálta először az artemisininről azt, hogy az “édes üröm”- azaz az “Artemisia annua” származék, amit a kínai orvoslás már régóta használ- a tüdőrák sejtek nem kevesebb, mint 98%-át megöli mintegy 16 óra alatt.

Az artemisinin szelektív daganatellenes hatása azon alapszik , hogy akkor fejti ki sejtpusztító hatását , ha a sejtben a vas koncentrációja magas. A normál sejtekkel ellentétben a daganatsejtek jó része könnyen vesz fel vasat és ezért az egészséges sejtekre teljesen ártalmatlan, viszont a daganatos sejteket célzottan elpusztítja.
Az artemisinint a múltban erős malária elleni orvosságként használták, de mára már bizonyított tény, hogy ez a gyógymód hatékony a rák elleni küzdelemben is.(B17 inj. beszerzését vállaljuk egyedi rendelésre)

A daganatos betegek közül sokan szeretnének a hagyományos daganatterápiát alternatív daganatterápiával ötvözni. Az Artemisinin ennek tökéletesen megfelel semmiben nem akadályozza a kemoterápiát sőt még mellékhatása sincs.
Kutatások közben kiderült, hogy számos sejtvonalra hatásos az Artemisinin: leukémia, vastagbéldaganat, melanoma, emlőrák, petefészekrák, prosztatarák, veserák illetve a fentieknél kisebb mértékben érzékenységet mutatott a tüdőrákos sejtvonalra is.

Egyébként a sugárterápiára rezisztens tüdőrákok is sugárterápiára érzékennyé váltak Artemisinin adagolása mellett és beindult a rákos sejtek pusztulása.
Ettől függetlenül az Artemisinin önállóan is apoptopikus hatású a rákos sejtekre úgy , hogy mellékhatás mentes .A kivonatos változatot olyan betegeknek is javasoljuk akik nem tudják lenyelni a kapszulás változatot.
Adagolás:3×8-12 csepp

Hatását Artesunate tabletta szedésével még fokozni is lehet!

Forrás: dreletero.com